miercuri, 31 decembrie 2008

Regulamentul Concursului

Pentru a participa la concursul nostru trebuie sa postati un comment ( pe articol) care sa contina adresa de e-mail! In commenturi sa nu faceti reclama sub orice forma sau sa scrieti lucruri inutile, ce nu au legatura cu articolul respectiv!

miercuri, 24 decembrie 2008

Concurs Club Penguin


 Salutari! Am decis sa organizam un concurs, cu ocazia deschiderii site-ului. Asa ca punem la bataie cateva premii substantiale:


Locul I : Certificat de Membership pentru 12 luni!








Locul III: Site-ul tau va fi pus pentru o saptamana la blogroll-ul nostru! (daca nu ai site, nu e nicio problema! vom pune poza pinguinului tau! ) .  


3x Mentiune:   Intalnire secreta la Club Penguin cu mine si Shmecherul + adaugare in lista noastra de prieteni ( pentru totdeauna!!) .



 Pentru a castiga aceste premii nu trebuie decat sa postezi cat mai multe comentarii pe site-ul nostru! Bafta!






P.S.: Concursul tine pana la data de 14 ianuarie 2009!!

ATENTIE!! Comentariile trebuie sa contina obligatoriu adresa de mail ( pentru a va contacta in caz de castig!) .


 

Bine Ati Venit!


 Echipa ClubPenguin Team se bucura nespus de mult ca ati ales sa vizionati blog-ul nostru! Dupa cum probabil stiti, acest site este varianta in romana al binecunoscutului http://www.clubpenguin-team.blogspot.com . Ambele site-uri sunt create de aceeasi echipa, formata din 2 bloggeri experimentati, jucatori inraiti ai jocului Club Penguin : Mirelrapid si Shmecherul (de la  http://www.penguin-gang.blogspot.com) . Speram ca veti urmari cu placere acest blog, updatat zilnic cu stiri si evenimente ce se petrec in lumea minunata a Club Penguin!






REGULI CHAT


Este interzis sa faceti :



1. Publicitate (reclama la alte bloguri de Club Penguin sau alte chat-uri)

2. Spam (mai multe randuri cu litere scrise aiurea)

3. Injuraturi


Distractie placuta pe chat!

ESTI UN FAN ADEVARAT CPCHEATS-RO? ATUNCI AJUTA-NE, TRIMITANDU-NE PE ADRESA DE E-MAIL cpcheats_ro@yahoo.com POZE CU PERSOANELE CARE INCALCA REGULILE! ECHIPA CPCHEATS-RO VA MULTUMESTE!