joi, 31 decembrie 2009

EXCLUSIV: Card-Jitsu Water!


Se pare ca cei de la Club Penguin ne pun la munca si cu doar 2 ore inainte de 2010... insa ne bucuram! In urma cu ceva minute, am reusit sa descoperim niste poze exclusive cu urmatorul joc card-jitsu, si anume Card-Jitsu Water. Pana acum exista Card-Jitsu nomal si Card-Jitsu Fire, doar pentru membrii.



Probabil ca langa piatra de foc de la Ninja Hideout va mai aparea inca una cu apa, si, bineinteles, una si cu gheata! Ramane-ti pe blog pentru mai multe detalii!

~La Multi Ani!


Un An Nou fercit!! La multi ani 2010!!

Echipa CPCheats-RO va ureaza un An Nou plin de bucurii, indeplinirea dorintelor, rezultate bune la invatatura si nu in ultimul rand sanatate!!



Penguin Times #220


Salut! Iata ca am ajuns si la ultima editie a ziarului Club Penguin pe anul acesta. Sa vedem ce stiri ne aduce aceasta:

  • Un nou an va incepe maine, iar pinguinii de pe intreaga insula se pregatesc de sarbatoare! A fost un an minunat la Club Penguin, cu multe noutati extrem de interesante. Daca vreti sa le aflati, downloadati revista CP Magazine si cititi suplimentul acesteia!



  • Pentru ca petrecerea de Craciun s-a dus, si la fel si Coins For Change, Aunt Arctic si Rockhopper au vrut sa ne multumeasca pentru ca am luat parte la toate acestea!


  • Iata si evenimentele majore ce vor urma in saptamanile urmatoare:
- 1 ianuarie: apare un nou pin, agentii secreti si ghizii vor primi salariul lunar, si apare un nou catalog de haine;
- 8 ianuarie: piesa Fairy Fables se va intoarce la Stage.



Asta a fost tot pe anul acesta! Va asteptam pe chat pentru a sarbatori venirea noului an, dar si pentru a depana amintiri despre anul ce tocmai sta sa se incheie!

miercuri, 30 decembrie 2009

Noutati Club Penguin


Astazi, din pacate, petrecerea de craciun s-a terminat la Club Penguin! O data cu ea a plecat si piratul Rockhopper. Daca va veti uita prin telescopul de la Lighthouse, veti observa ca numele vasului este scris in limba franceza ("Migrateur"). UPDATE: Acum s-a remediat! (Mersi DragonFly2)



Alta noutate a zilei este faptul ca daca ai intreg costumul de ninja de foc, si apesi pe tasta D (dance), din maini iti vor iesi niste flacari!


O alta chestie legata de ninja de foc ne-a fost semnalata de Vladh2009, care ne-a trimis o poza in care partea de foc din acea amuleta de pe jos din Ninja Hideout, se aprinde! Oare cand se vor aprinde si celelalte?



Super noutati, nu?

marți, 29 decembrie 2009

Club Penguin in 2010!


Billy Bob ne-a anuntat ca petrecerea de Craciun (sau petrecerea vacantei cum o mai numeste el) a ajuns la final! Insa nu ar trebui sa fim tristi, deoarece primele zile ale lui 2010 ne vor aduca o multime de noutati: va aparea un nou eveniment care va duce pinguinii in locuri secrete pana acum, cateva jocuri noi, in care sa ne testam abilitatile, dar si niste slujbe noi!



Ultimul sau cuvant a spus ca sa ne uitam si dupa un urs polar.... adica Herbert... Oare se referea la noua misiune? Cred ca aceasta va fi lansata in prima saptamana a lui ianuarie!

Hack: Find... six!


WOW! Tocmai m-am intalnit la Club Penguin cu unul dintre prietenii mei, pentru a juca Find Four... ei bine, cand eram pe cale sa castig, el a inceput sa foloseasca un hack, pentru a ma bate. El a reusit sa puna cateva piese pe randurile de sus, formand astfel o linie de 6 (!!!).


Foarte ciudat... Voua vi s-a mai intamplat asa ceva?

EXCLUSIV: Insigne EPF la Club Penguin!?!?

In urma cu doar cateva minute, am facut rost de niste poze exclusive, cu 5 insigne din jocul EPF, care vor aparea la Club Penguin (probabil)! Ele vor putea fi folosite pe post de pin:








Oare le vom primi in urma efectuarii noii misiuni? Oare chiar misiunea 11 va avea mare legatura cu jocul EPF? Oare echipa Club Penguin ne-a mintit? Ramane sa aflam in zilele urmatoare!

luni, 28 decembrie 2009

EXCLUSIV: Item din catalogul de haine!


Salut! In urma cu cateva minute am reusit sa fac rost de un sneak peak, legat de unul dintre item-urile ce vor aparea in noul catalog de haine, care va fi lansat pe 1 ianuarie 2010.


Este vorba de un tricou verde, care va costa 150 de coins. Se pare ca tema viitorului catalog va fi muzica...

EXCLUSIV: Robotii nu sunt pentru noua misiune!


Salut! Cei de la Club Penguin tocmai ne-au anuntat ca robotii pe care noi i-am zarit pe insula, si despre care credem ca au legatura cu noua misiune, sunt defapt niste simple jucarii, scapate de membrii in timpul jocului Santa's Sled, din camera membrilor.



Ramane sa vedem care este defapt adevarul...

Muzica noua in igloo!


Se pare ca cei de la Club Penguin nu au stat degeaba de sarbatori, ci le-au adaugat membrilor cateva piese noi pentru igloo-urile lor!




Ele sunt: Norman Swarm, Ninja Training, The Volcano si Twice Upon a Time.

vineri, 25 decembrie 2009

Sarbatori Fericite!!!


Echipa CPCheats-RO va ureaza un Craciun Fericit!



Echipa CPCheats-RO!

Quest For The Golden Puffle!


Salut! Cei de la Club Penguin au vrut sa ne faca o bucurie in ziua Craciunului, si au re-adus pe scena de la Stage piesa de teatru care a castigat Oscarul Club Penguin pentru cea mai buna piesa a anului: Quest For The Golden Puffle.



Decorurile sunt aceleasi ca si pana acum, iar catalogul nu ne aduce nici el vreo surpriza. Exista doar un singur secret:



Pacat ca nu au mai adaugat si ei ceva nou...


~ Craciun Fericit!

joi, 24 decembrie 2009

Petrecere Aniversara CPCheats-Ro 1 An

Astazi blogul nostru a implinit un an de la creearea acestuia. Asa ca am hotart ca astazi sa dam o petrecere uriasa in cinstea sa!




Datele petrecerii au fost: 24 decembrie, ora 15:00, server: Sleet, camera Cove







Peste asteptariile noastre, o gramada de pinguini au venit la petrecere, umpland camera si chiar serverul.
Restul pozelor o sa apara mai incolo!



Cum vi s-a parut patrecerea? Comentati!

Enjoy!

Penguin Times #219

Astazi a aparut ziarul Penguin TImes, cu numarul 219. Iata noutatiile acestui ziar:


Rezultatele de la Coins for Change au fost publicate. Rezultatele sunt:

Copii Saraci: 33%
Copii Bolnavi: 32%
Mediu Inconjurator: 35%


Club Penguin face un mic review cu ajutorul lui Aunt Arctic despre petrecerea de Craciun. Un pinguin a spus ca postcardul cadou este cea mai grozava idee. ( si in opinia mea). Aunt Arctic sfatuieste pinguinii sa ofere cat mai multe cadouri, tuturor prieteniilor sai.

Rezultatele concursului de igloo au sosit. Puteti vedea igloo-urile castigatoare insotite de comentariile lui Rockhopper si Aunt Arctic.






Evenimentele viitoare sunt:
Revine la The Stage piesa Quest for the Golden Puffle ( 25 decembrie 2009)
Focuri de artificii de Anul Nou ( 1-3 ianuarie 2010)
Nou Catalog de haine ( 1 ianuarie 2010)
Carti postale noi ( 8 ianuarie)

NU UITATI DE PETRECEREA ORGANIZATA DE BLOGUL NOSTRU CU OCAZIA IMPLINIRII UN AN A BLOGULUI: ASTAZI LA ORA 15:00 PE SERVERUL SLEET LA COVE! VA ASTEPTAM ACOLO!!!
Enjoy!

miercuri, 23 decembrie 2009

Aunt Arctic la Club Penguin!


WOW! Din surse oficiale, se pare ca si Aunt Arctic poate fi gasita la Club Penguin in acest moment, nu doar Rockhopper! Se pare ca ea poate fi intalnita de orice pinguin, undeva in zona Town-ului...



Daca vreti sa o gasiti, va sfatuim sa intrati pe chatul blogului, pentru a o cauta impreuna!

marți, 22 decembrie 2009

EXCLUSIV: Igloo-ul tau poate fi recuperat!


In urma cu ceva timp v-am anuntat ca exista in anumite igloo-uri un buton sub forma unor cutii, in care se pastreaza vechi igloo-uri. Ei bine, azi am reusit sa descoperim cum functioneaza defapt asta, si de ce apare doar la unii dintre noi!




Aceste cutii apar la cei care au fost membrii, dar acum nu mai sunt! Cand vor reinoii membership-ul, vor putea sa-si scoata din cutie vechiul igloo (cel pe care il aveau in momentul expirarii membership-ului).

Foarte tare, nu?

luni, 21 decembrie 2009

Roboti la Club Penguin??!!


Se pare ca in mai multe locatii de pe insula (Dojo Courtyard, Ski Village si Ski Hill) au aparut niste roboti ciudati... S-ar putea ca ei sa aibe legatura cu mult asteptata noua misiune pentru agenti, deoarece ei apar si in cateva misiuni din jocul Elite Penguin Force!




S-ar putea totusi sa fie doar niste simple cadouri aruncate, asa cum sunt peste tot pe insula. Sau poate chiar sunt indicii pentru noua misiune?? Ramane-ti pe blog pentru mai multe detalii!

vineri, 18 decembrie 2009

Petrecere aniversara CPCheats-RO!


Pe data de 24 decembrie, blogul CPCheats-RO va implini un an de la aparitie! De aceea, eu si Shmecherul ne-am hotarat sa dam si o petrecere in cinstea acestui eveniment.



Iata datele:

Data: 24 decembrie 2009 (joi)
Ora: 15:00 (ora Romaniei)
Server: Sleet
Camera: Cove

Va asteptam in numar cat mai mare!

Petrecerea de Craciun este aici!


Astazi a inceput Petrecerea de Craciun ce va dura pana pe data de 27 decembrie. Free itemul acestei petreceri este unul vechi, palaria de Mos Craciun, ce se gaseste in Ski Village:


Camera membriilor se afla la Lounge.



Aici membrii joaca Santa Sled si pot castiga un costum de Mos Craciun:



Aurora boreala si-a facut si ea prezenta pe cerul de la Club Penguin:




Decoratiuniile acestei petreceri sunt fabuloase! Imi plac la nebunie! Dar voua? Comentati!


Enjoy!

Noul Pin


Astazi a aparut un nou pin! Acesta este dedicat petrecerii de Craciun, fiind un om de zapada. Acesta se gaseste in Lodge Attic:


Este foarte interesant pinul! Voi ce parere aveti? Comentati!
Enjoy!

joi, 17 decembrie 2009

CP Magazine nr. 8


Dupa o lunga asteptare, iata ca a sosit si numarul 8 al revistei blogului nostru, CP Magazine! Pe langa revista propriu-zisa, v-am pregatit si o surpriza... ce este? O sa aflati cand o veti downloada de la link-ul urmator: http://www.plunder.com/CP-Magazine-nr-8-download-4533f5bb53.htm

Spor la citit!

Luna cadourilor CPCheats-RO ( Marea Tombola)

Asa cum stiati pe data de 24 decembrie va avea loc o mega tombola CPCheats-RO cu premii fabuloase:

Locul 1: Membership pe un an
Locul 2: Toy Code seria 4
Locul 3: Toy Code seria 3

si mai multe premii!


Pentru a va inscrie la aceasta tombola trebuie sa trimiteti un mail cu subiectul pentru tombola in care sa descrieti momentul in care ati intrat pentru prima oara pe blog. Adresa la care trebuie sa trimiteti este cpcheats_ro@yahoo.com

Enjoy!

Penguin Times #218

Salut, astazi a aparut o noua editie a ziarului Club Penguin Times. Acesta ne povesteste despre petrecerea de Craciun. Ne prezinta cinci evenimente ce vor aparea odata cu aceasta petrecere:

1. O fabrica de jucarii unde pinguinii vor putea creea cadouri
2. La book room se vor putea face poze, asa ca zambiti !
3. O cursa de sanii va fi disponibila pe acoperisul Night Club, insa este valabila doar pentru membri.
4. O mega petrecere in igloo-uri pe tema Coins for Change
5. Treasure Hunt editie speciala cu dulciuri!



Tot in ziar, Aunt Arctic ne prezinta o retrospectiva a Coins for Change. Aceatsa se va termina pe data de 20 decembrie, iar rezultatele vor fi anuntate in ziarul de pe 24 decembrie. Pana atunci, donati in continuare!





Evenimentele viitoare sunt:
1. Noi piese pentru igloo ( 25 decembrie)
2. Revine la The Stage piesa Quest for Thee Golden Puffle ( 25 decembrie)
3. Artificii de Anul Nou ( 1 ianuarie)
4. Nou catalog de haine ( 1 ianuarie)



Ce parere aveti despre acest ziar? Comentati!
Enjoy!

miercuri, 16 decembrie 2009

Glitch Club Penguin [EXCLUSIVITATE!!]


Astazi, in timp ce se desfasura concursul nostru, am gasit un glitch la Club Penguin. Mereu cand schimbam camera, imi apareau niste vorbe, insa nimeni nu le zicea... eram singur in camera!!




Destul de infricosator si ciudat...

Treasure Book 6 [EXCLUSIV]


WOW! Dupa ce ieri am descoperit cateva jucarii Club Penguin Series 6, azi a aparut si Treasure Book Series 6!! In aceasta noua carte se afla multe item-uri noi si foarte dragute, dar si cateva secrete.





De asemenea, cei care introduc coduri, pot vedea o pagina strict secreta, unde vor gasi niste item-uri super exclusive! Iata-le:




Foarte tare, nu?

Servere noi!


Salut! Se pare ca cei de la Club Penguin au mai adaugat cateva servere, pentru ca incepusera sa se aglomereze cele vechi.




Noile servere sunt: Below Zero, Cold Snap si Permafrost!

marți, 15 decembrie 2009

Pinguinul Lunii [ Continuare a concursului Pinguinul Saptamanii]


Primul pinguin al lunii, adica pinguinul lunii Noembrie este:

...Iustycvd...Felicitari!

Enjoy!

Jucarii Club Penguin Series 6!! [EXCLUSIV]


WOW! Tocmai am reusit sa fac rost de cateva poze cu noile jucarii serie 6, care vor aparea foarte curand...





Daca deja s-au creat jucariile, inseamna ca si Treasure Book 6 ar trebui sa apara destul de repede! Suuper, nu?

REGULI CHAT


Este interzis sa faceti :



1. Publicitate (reclama la alte bloguri de Club Penguin sau alte chat-uri)

2. Spam (mai multe randuri cu litere scrise aiurea)

3. Injuraturi


Distractie placuta pe chat!

ESTI UN FAN ADEVARAT CPCHEATS-RO? ATUNCI AJUTA-NE, TRIMITANDU-NE PE ADRESA DE E-MAIL cpcheats_ro@yahoo.com POZE CU PERSOANELE CARE INCALCA REGULILE! ECHIPA CPCHEATS-RO VA MULTUMESTE!