miercuri, 30 iunie 2010

Noua misiune EPF

Astazi a aparut o noua misiune la Everyday Phoning Facility. Pentru a o face trebuie sa va duceti la sediul epf si sa va duceti langa tabelul cu Field-Ops si sa apasati pe butonul " Accept Field-Op"



Apoi, va trebui sa va duceti la Cave Mine sa sa va asezati langa becul cel mare alimentat de bulgari. Imediat, telefonul va suna si va trebui sa completati un puzzle ca cel din prima misiune.

Succes!

Enjoy!

vineri, 25 iunie 2010

Noua Muzica Pentru Membri

Astazi au aparut inca trei piese in playlist-ul igloo-ului. Astfel membrii pot folosi incepand de azi 3 piese noi:




  • Ruby and the Ruby
  • The Viking Opera
  • Island Adventure

Enjoy!

joi, 24 iunie 2010

Field Ops 2!


Salut! Astazi a fost lansata o noua misiune EPF. Aceasta este insa muuult mai grea decat prima. Pentru inceput, trebuie sa te duci la sediul EPF si sa dai click pe ecranul de misiuni Field Ops.



In aceasta a doua misiune, trebuie sa va duceti la Ski Hill si sa treceti cu bine de un joc. Jocul este foarte simplu: tu ai o baterie, pe care trebuie sa o plimbi pe la toate chipurile, pentru a le incarca cu energie. Trebuie insa sa ai mare grija la capcane. Acele mici "chestii" rosii sunt foarte periculoase, deoarece iti pot lua din energie si te pot duce la pierderea misiunii!



Iata cum arata mapa pe care va trebui sa te plimbi cu acea baterie (ea difera de la pinguin la pinguin):



Este mult mai grea decat prima misiune, insa este mai distractiva! La final, veti primi tot 1 medalie, pe care nu o veti putea folosi daca nu sunteti membrii... :(

Penguin Times #245


Salut! Astazi a aparut editia cu numarul 245 a ziarului Penguin Times. Iata stirile principale:

  • Pe 27 iunie, Island Adventure Party va ajunge la final. Mai avem astfel doar cateva zile pentru a ne lua itemele, pentru a da lupte intre barci si pentru a cauta obiectele ascunse de pe insula. Puteti insa sa pastrati spiritul de petrecere, decorandu-va igloo-urile in stilul petrecerii cu noul catalog de mobila, care va sosi curand!

  • Noul catalog de haine, care va aparea pe 2 iulie, va avea ca tema principala muzica. Probabil pentru ca Music Jam se apropie cu pasi repezi si trebuie sa fim pregatiti...


  • Iata si lista urmatoarelor evenimente:
2 iulie: apare un nou catalog de haine, dar si un nou pin;
9 iulie: apar carti postale noi;
16 iulie: apare un nou catalog de mobila pentru igloo;
23 iulie: Underwater Adventure se intoarce la Stage.


marți, 22 iunie 2010

Tu decizi: Card-Jitsu!


Salut! Billy Bob ne-a pus sa alegem pe blogul sau una dintre urmatoarele carti de Card-Jitsu, ce va aparea si in joc, dar si intr-un pachet special de Card-Jitsu, care va putea fi cumparat curand din magazine:


Care este poza voastra favorita?

luni, 21 iunie 2010

Rockhopper a sosit!


Dupa aproape o zi intreaga de asteptare, piratul nostru favorit Rockhopper a sosit pe insula! El si-a acostat vasul la Beach, si acum probabil ca umbla pe diferite servere, pentru a-si imparti mult doritul item (probabil unul vechi). Din fericire, Rockhopper nu a venit cu vasul gol, ci ne-a adus cateva item-uri noi-noute pentru membrii, dar si unul pentru non-membrii:



Pentru non-membrii este itemul "The Squid Lid", item care se pune pe cap, si pe care noi l-am ales in urma cu cateva luni...

Va bucurati ca in sfarsit avem un nou item de la Rockhopper? Eu da!

vineri, 18 iunie 2010

Better Igloos Catalog (iunie-iulie)


Salut! Azi a aparut si un nou catalog de mobila pentru igloo-urile membrilor. Iata-i noile secrete:




Frumoase itemuri, nu?

Island Adventure Party

Astazi, insula s-a transformat intr-o jungla, odata cu inceperea Petrecerii Aventurii. Petrecerea aduce o cautare de obiecte, si anume, barcute din hartie. Iata unde le puteti gasi.

Barca nr.1 : Forest
Barca nr.2 : Beach, langa Lighthouse
Barca nr.3 : Snow Forts
Barca nr.4 : Hidden Lake ( pentru a ajunge aici, trebuie sa va duceti la forest si sa apasati pe piatra de jos stanga si sa intrati in gaura)
Barca nr.5 : Plazza ( Pe Pet Shop)
Barca nr.6 : Town
Barca nr.7 : Ski Village
Barca nr.8 : Iceberg

** Pentru o mai buna cautare, intrati pe link-ul urmator, unde va asteapta un tutorial in High Definition legat de amplasarea barcilor ascunse: http://www.youtube.com/watch?v=VKUtozMki_U **


Daca le veti gasi pe toate, va trebui sa completati o harta ce arata o comoara. Imediat veti primi un background:




Pentru free item-ul petrecerii trebuie sa va duceti la Cove si sa sapati in zona marcata cu X.



Frumoasa petrecerea, nu? Comentati!
Enjoy!

Noul Pin

Astazi a aparut un nou pin la Club Pneguin. Este un bec. Pentru a-l obtine trebuie sa ve duceti la Pizza Parlor si sa mergeti langa el.



Pin bec ?! Ce parere aveti? Comentati!


Enjoy!

joi, 17 iunie 2010

Penguin Times #244


Astazi a aparut editia cu numarul 244 a ziarului Penguin Times. Iata stirile principale:

  • Island Adventure Party va incepe maine!! Foarte multe lucruri noi nu am reusit sa aflam de la lucratori, deoarece toti se grabeau sa termine treaba in timp. Insa, un pirat ne-a spus ca deja si-a marcat locurile in care va fi prezent. Alti pinguini au zis ca tocmai au terminat de testat jocurile de care vom avea parte: o bataie cu bulgari la Forts, cautarea de obiecte ascunse, dar si dezgroparea unei comori. Petrecerea va durea pana pe 27 iunie!


  • Migrator a fost zarita prin telescop! Se pare ca Rockhopper se va reintoarce pe insula pe data de 21 iunie... pacat ca nu va veni odata cu petrecerea! :(


  • Iata si lista urmatoarelor evenimente:
25 iunie: apar noi melodii pentru igloo;
2 iulie: apare un nou catalog de haine, dar si un nou pin;
9 iulie: apar noi carti postale;
23 iulie: piesa Underwater Adventure revine la Stage.



marți, 15 iunie 2010

Misiune EPF

Dupa multe ore de asteptare, prima misiune EPF a aparut in sfarsit! Pentru a o indeplini, trebuie sa te duci la EPF Command Room si sa dai click pe ecranul galben pe care scrie "Field-Ops".




Dupa ce ai facut asta vei primi o misiune de la Gary, in care trebuie sa gasesti un S mare pe insula. Acesta se afla in Town in cuvantul DISCO de pe Nightclub. Dupa ce ai apasat pe litera, telefonul va suna si un mic joc va trebui terminat.

Dupa ce ai terminat jocul vei primi o insigna cu ajutorul careia vei putea cumpara diverse echipamente.

Inceputul este promitator. Va fi EPF mai tare decat PSA? Comentati!

Enjoy ! ;)

Island Adventure Party -- SNEAK PEEK!


Ne apropiem cu pasi repezi de prima editie a Island Adventure Party, care va lua startul joia aceasta! Vom avea parte de multa distractie, de sirene, pirati (inclusiv Rockhopper), dragoni si multe multe altele. Membrii se pare ca vor avea parte si de o batalie intre nave, ca in poza de mai jos:



Pare destul de tare, nu? Itemul gratuit probabil va fi acea caracatita de pus pe cap pe care am votat-o in urma cu ceva timp...

P.S.: Pentru acest eveniment a aparut si un nou background de logare:



Tare, nu? Abia astept cautarea obiectelor!

vineri, 11 iunie 2010

Noul Pin

Astazi a aparut un nou pin pe insula. Se afla la the stage si, precum si celalalt pin aflat la Ruby and the Ruby, pentru a ajunge de el trebuie sa apesi pe urmatoarele:


1. Sertar

2. Lampa

3. Tomberon

4. Carte

5. Vaza

6. Tablou

7. Seif

Va place noul pin? Comentati!

Enjoy!

Club Penguin Game Day

Zilele acestea Club Penguin a anuntat lansarea unui joc pentru Nintendo Wii numit Club Penguin Game Day. In acest joc fiecare isi poate face un pinguin ce participa la mai multe jocuri de echipa. De fiecare data cand echipa castiga, primesti un teritoriu.



Scopul jocului este de a avea un teritoriu cat mai extins. Jocul se va lansa abia in Septembrie.

O sa cumparati jocul? Comentati!

Enjoy!

Noua camera EPF!


Astazi a aparut o noua camera la Club Penguin! Aceasta este legata de sediul EPF si ne arata cum arata HQ de-a lungul timpului: in 2005, 2007 si 2010.



Destul de interesanta aceasta camera... Voi ce ziceti?

joi, 10 iunie 2010

Penguin Times #243


Salut! Astazi a aparut editia cu numarul 243 a ziarului Penguin Times. Iata principalele stiri:

  • Pinguini, pregatiti-va de marea petrecere a aventurii! Un pinguin care se ocupa de organizare ne-a spus ca vom avea parte de forturi secrete, jocuri nautice, dar si o cautare deobiecte! Rockhopper va fi si el prezent la aceasta petrecere, care va incepe pe 18 iunie!


  • Cei de la Club Penguin au gasit un mod distractiv de a-l face pe Rockhopper sa se reintoarca pe insula noastra! Daca te vei duce la Beach, vei observa ca au fost amplasate niste semnalizatoare. Nu trebuie decat sa le lansezi si sa astepti ca Rockhopper sa le vada. Cu cat mai multe rachete lansate, cu atat mai bine. Rockhopper va vedea cat de mult il asteptam, si poate va veni chiar mai devreme de 18 iunie!


  • Iata si urmatoarele evenimente la Club Penguin:
18 iunie: apar noi cataloage de igloo, un nou pin, Rockhopper va sosi pe insula si va incepe si petrecerea aventurii;
25 iunie: apar noi melodii pentru igloo-urile membrilor.



Abia astept petrecerea aventurii! Voi, nu?

marți, 8 iunie 2010

Stiri EPF!


Salut! Camera agentilor EPF este aproape gata, iar o data cu terminarea acesteia, vor aparea cateva noutati. In saptamanile urmatoare vom avea parte de o camera noua! De asemenea, toti agentii EPF vor avea misiuni saptamanale de indeplinit!


Chiar ma bucur ca am trecut la EPF! Avem parte de foarte multe noutati intr-un timp scurt... voi ce parere aveti? Va placea mai mult PSA?

vineri, 4 iunie 2010

Penguin Style Iunie '10


Astazi a aparut editia de iunie a catalogului de haine Penguin Style. Din pacate, acesta are doar un singur secret nou:


Hainele mi se par destul de dragute... voua va plac?

Noutati de la EPF


Cateva noutati vor aparea la EPF incepand cu 15 iunie! S-ar putea sa fie vorba chiar despre o noua misiune pentru agenti secreti:



Billy Bob ne-a dat si el un sneak peek legat tot de un eveniment EPF:



Se pare ca vom putea vedea cum s-a dezvoltat HQ pe parcursul anilor!

Ce parere aveti de aceste lucruri?

Nou pin: scoica!


Salut! Azi a aparut un nou pin. El este sub forma unei scoici si se gaseste la Iceberg:



Va place noul pin?

joi, 3 iunie 2010

Club Penguin Times #242


Salut! Iata stirile principale ale editiei cu numarul 242 a ziarului Club Penguin Times:

  • Foarte curand vom avea parte de ceva aventuri pe insula! Mai multe surse au dezvaluit ca va avea loc o petrecere a aventurii, ce va avea de toate: nave scufundate, dragoni, printese, forturi din lemn. Ramane sa aflam si data exacta, in editia urmatoare a ziarului.


  • Un nou catalog de haine pentru pinguini va aparea in aceasta seara. El ne va aduce multe iteme interesante, perfecte pentru petrecerea ce va avea loc luna aceasta.


  • Iata si lista urmatoarelor evenimente:
4 iunie: apare un nou catalog de haine;
11 iunie: apar noi carti postale;
18 iunie: apar noi cataloage pentru igloo, dar si un nou pin.



REGULI CHAT


Este interzis sa faceti :



1. Publicitate (reclama la alte bloguri de Club Penguin sau alte chat-uri)

2. Spam (mai multe randuri cu litere scrise aiurea)

3. Injuraturi


Distractie placuta pe chat!

ESTI UN FAN ADEVARAT CPCHEATS-RO? ATUNCI AJUTA-NE, TRIMITANDU-NE PE ADRESA DE E-MAIL cpcheats_ro@yahoo.com POZE CU PERSOANELE CARE INCALCA REGULILE! ECHIPA CPCHEATS-RO VA MULTUMESTE!