vineri, 22 octombrie 2010

Club Penguin Times #262


Astazi a aparut cu intarziere o noua editie din saptamanalul Club Penguin Times, ce aduce cele mai noi stiri de pe insula. In acest numar aunt arctic ne prezintaa doua evenimente ce vor avea loc in curand: Petrecerea Aniversara si Halloween-ul.



Petrecerea Aniversara va avea loc pe 24 octombrie si va fi o petrecere de o zi. Ca in fiecare an free item-ul va fi o palarie in 2 culori diferite. Aceasta petrecere este foarte asteptata de pinguini, dornici sa sarbatoareasca cei 5 ani de Club Penguin



Urmatoarea petrecere dupa cea aniversara este Halloween-ul. Petrecerea deja a debutat prin concursul de igloo-uri. PInguinii trebuie sa isi decoreze igloo-ul cat mai infricosator pentru a castiga. Din pacate concursul este adresat doar membriilor. Petrecerea de anul acesta va di una infricosatoare ne spun cei de la Club Penguin in ziar. De asemenea ne mai spun ca si de data aceasta va avea loc un Halloween hunt.


Urmatoarele evenimente sunt:

  • Petrecerea Aniversara ( 14 octombrie)
  • Anuntarea castigatorilor concursului de igloo-uri ( 28 octombrie)
  • Petrecerea de Halloween ( 29 octombrie- 3 noembrie)


Nu uitati de Petrecerea Aniversara de duminica. Dureaza doar o zi!



Enjoy!


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Multumim pentru comentariu!

REGULI CHAT


Este interzis sa faceti :



1. Publicitate (reclama la alte bloguri de Club Penguin sau alte chat-uri)

2. Spam (mai multe randuri cu litere scrise aiurea)

3. Injuraturi


Distractie placuta pe chat!

ESTI UN FAN ADEVARAT CPCHEATS-RO? ATUNCI AJUTA-NE, TRIMITANDU-NE PE ADRESA DE E-MAIL cpcheats_ro@yahoo.com POZE CU PERSOANELE CARE INCALCA REGULILE! ECHIPA CPCHEATS-RO VA MULTUMESTE!