vineri, 30 ianuarie 2009

Poze De La Petrecere

 Petrecerea s-a terminat!!! Chiar daca nu a venit multa lume, ne-am distrat pe cinste! Mai jos aveti cateva poze:




 

5 comentarii:

pinguinii222 spunea...

te rog mult sa-mi spui cu ce program faci poze la cp ca sa le pui pe blog te rog sa-mi spui numele programului aici cand ai timp! eu urmaresc de mult blogul tau! e f.f.f. fain si reusit mult succes in continuare! te rog sa-mi spui aici! pa-pa!!!

pinguinii222 spunea...

sal! vreau sa iti spun ca faceti o treaba f.f.f buna! site-ul asta cred ca e primul din romania cu club penguin cheats in romana! au mai fost multe site-uri in romana dar toate au abandonat! eu zic ca faci o treaba f.f.f buna! eu ti-am dat un 10 pt. acest site! si te rog inca ceva! sa-mi spui si mie cu ce program faci poze in club penguin ca sa le pui pe site? sa-mi spui aici prin comentariu numele programului!cand ai timp! eu te urmaresc de la deschiderea site-ului! sa-mi spui te rog numele programului! sa o ti tot asa de bine si in continuare si sa nu abandonezi! pa-pa si succes in continuare!

CP Romania spunea...

pai nu folosesc niciun program... ca sa faci poze trebuie sa apesi Ctrl+Insert(Prt Scr).. insert este butonul de langa Del. spor la facut poze!

pinguinii222 spunea...

iti multumesc f.f.f.f.f.f.f. mult! nu stiam ca se poate! ms! pa-pa si spor si tie la blog!

CP Romania spunea...

adauga id-ul meu de mess, mirel_rapid, pentru a discuta.. ca sa nu facem o gramda de comentarii aici!

Trimiteți un comentariu

Multumim pentru comentariu!

REGULI CHAT


Este interzis sa faceti :



1. Publicitate (reclama la alte bloguri de Club Penguin sau alte chat-uri)

2. Spam (mai multe randuri cu litere scrise aiurea)

3. Injuraturi


Distractie placuta pe chat!

ESTI UN FAN ADEVARAT CPCHEATS-RO? ATUNCI AJUTA-NE, TRIMITANDU-NE PE ADRESA DE E-MAIL cpcheats_ro@yahoo.com POZE CU PERSOANELE CARE INCALCA REGULILE! ECHIPA CPCHEATS-RO VA MULTUMESTE!