joi, 16 aprilie 2009

Editie Noua A Ziarului


 Salut! Acesta este primul meu post! Sper sa va placa!



 Astazi a aparut noul numar al Penguin Times, ziarul oficial al Club Penguin. Noi l-am citit si acum vi-l prezentam si voua! 

  •   In sfarsit echipa Club Penguin a indeplinit dorinta a mii de jucatori de sled racing! O noua partie va aparea in viitorul apropiat! Sper sa fie una grea, m-am cam saturat de cele actuale pe care le joc cu ochii inchisi.


  •   Noi melodi vor fi disponibile la jocul Dance-a-Ton. Jocul a aparut la Nightclub odata cu petrecerea anuala a membrilor.



  •   In sfarsit, prinderea lui Mulet, pestele cel mare ce apare la sfarsitul jocului de pescuit, nu mai este un secret. Club Penguin a dezvaluit modul in care poti sa-l prinzi pe Mulet. Este destul de usor. Atunci cand apare Mulet, pentru prima oara pe background atunci trebuie sa prinzi un peste si sa nu il scoti. Astepti si Mulet o sa apara,  atras de gustosul peste. Pentru a intelege mai bine aceasta tactica, urmariti video-ul nostru de pe Youtube in legatura cu acest secret. Pentru video dati click aici.


  •   Iata cateva dintre evenimentele ce vor avea loc saptamaniile viitoare la Club Penguin:
  1.   Piesa castigatoare a Oscarurilor, "In cautarea puffle-ului de aur", va ramane pe scena pana pe data de 7 mai.
  2.   Maine apare noul catalog pentru mobila. Echipa Club Penguin a dezvaluit ca tema acestui catalog va fi gradinaritul. Nu uitati sa intrati maine pe site pentru a vedea secretele acestuia.
  3.   Un nou catalog de haine va fi lansat pe data de 1 mai.
  4.   Urmatorul pin va aparea pe 24 aprilie.



 Enjoy!



Shmecherul~ autor Cpcheats-ro


1 comentarii:

Anonim spunea...

imi place de tine
:D




nemuritorul_cosmin@yahoo.com

Trimiteți un comentariu

Multumim pentru comentariu!

REGULI CHAT


Este interzis sa faceti :



1. Publicitate (reclama la alte bloguri de Club Penguin sau alte chat-uri)

2. Spam (mai multe randuri cu litere scrise aiurea)

3. Injuraturi


Distractie placuta pe chat!

ESTI UN FAN ADEVARAT CPCHEATS-RO? ATUNCI AJUTA-NE, TRIMITANDU-NE PE ADRESA DE E-MAIL cpcheats_ro@yahoo.com POZE CU PERSOANELE CARE INCALCA REGULILE! ECHIPA CPCHEATS-RO VA MULTUMESTE!