vineri, 14 august 2009

Festivalul Zborului

WOW! Echipa Club Penguin chiar stie sa faca petreceri super! Chiar daca e prima editie a Festivalului Zborului, cei de la CP au nascocit tot felul de chestii interesante. Iata o scurta prezentare a ceea ce se intampla acum pe insula, dar si a item-urilor gratuite!




  • Se intampla cu siguranta multe lucruri ciudate! Gary tocmai a reusit sa ridice insula deasupra apei. Aproape in fiecare camera vezi elici si diverse semne de atentionare, sa nu cazi cumva.




  • De asemenea, daca te uiti prin telescop vei observa cum nori cu forme ciudate ( nava lui Rockhopper, Mullet etc.) trec chiar pe langa insula noastra!






  • Asa cum v-am spus de mult timp, o noua camera tocmai s-a deschis! Aceasta se numeste Tallest Mountain, si poate fi accesata, din pacate, doar de catre membrii. Acestia trebuie sa parcurga un zbor de cateva minute cu un balon de aer cald. Imbarcarea se face de la Forest. La Tallest Mountain, membrii vor avea parte de o surpriza imensa, deoarece aici se afla item-ul lor gratuit: un jetpack!! Suuper, nu?





  • Item-ul gratuit pentru non-membrii este o palarie zburatoare verde, si se poate gasi la Plazza. Din pacate, am pimit un item vechi, doar ca are o alta culoare. :(






Pana acum pare una dintre cele mai tari petreceri de la Club Penguin! Voua cu vi se pare? Lasa-ti un comentariu!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Multumim pentru comentariu!

REGULI CHAT


Este interzis sa faceti :



1. Publicitate (reclama la alte bloguri de Club Penguin sau alte chat-uri)

2. Spam (mai multe randuri cu litere scrise aiurea)

3. Injuraturi


Distractie placuta pe chat!

ESTI UN FAN ADEVARAT CPCHEATS-RO? ATUNCI AJUTA-NE, TRIMITANDU-NE PE ADRESA DE E-MAIL cpcheats_ro@yahoo.com POZE CU PERSOANELE CARE INCALCA REGULILE! ECHIPA CPCHEATS-RO VA MULTUMESTE!