joi, 22 aprilie 2010

Ziua Pamantului a inceput!


Ziua Pamantului a inceput! Incepand de astazi puteti admira noile decoratiuni ale camerelor, dar puteti ajuta si la reciclarea de obiecte nefolositoare, pentru a face Pamantul un loc mai bun. Cei de la club Penguin ne informeaza de acest eveniment inca de pe pagina de login:



Intreaga actiune este concentrata in principal la Mine Shack. Acolo veti gasi si itemul gratuit: o palarie de fermier.



Tot la Mine Shack se gaseste si o noua cladire, pentru reciclat. Insa, daca vreti sa intrati, trebuie mai intai sa colectati gunoaiele de pe insula.


Daca terminati aceasta vanatoare de gunoaie, pe langa accesul in acea camera, veti primi si un pin cu semnul reciclarii:


Obiectele pe care trebuie sa le cautati se afla la: Coffee Shop, Pet Shop, Cove, Dojo, Book Room, Forest, Ski Village si Mine.

Va place aceasta petrecere? Mie da!

3 comentarii:

Aniversary Club Penguin spunea...

Salut din nou!
Am o stire ciudata.
Astazi,23.04.2010,am intrat pe serverul Abominable si am vazut multi pinguini neimbracati si verzi care spuneau ca este online un ninja foarte rar.Intrati acum!Daca-l gasiti,faceti o poza si trimiteti-o la adresa blogului.Daca nu o stiti,uitati-va sub chat-ul blogului si o veti gasi.

Anonim spunea...

este cea mai tare petrecere petrecerea pamantului!!!!!!!

Anonim spunea...

heii

Trimiteți un comentariu

Multumim pentru comentariu!

REGULI CHAT


Este interzis sa faceti :



1. Publicitate (reclama la alte bloguri de Club Penguin sau alte chat-uri)

2. Spam (mai multe randuri cu litere scrise aiurea)

3. Injuraturi


Distractie placuta pe chat!

ESTI UN FAN ADEVARAT CPCHEATS-RO? ATUNCI AJUTA-NE, TRIMITANDU-NE PE ADRESA DE E-MAIL cpcheats_ro@yahoo.com POZE CU PERSOANELE CARE INCALCA REGULILE! ECHIPA CPCHEATS-RO VA MULTUMESTE!