luni, 31 mai 2010

Evenimentele lunii iunie la Club Penguin


Pentru ca luna iunie este deja la cateva ore distanta, Billy Bob ne-a oferit cateva sneak peek-uri legate de evenimentele lunii iunie:




Se pare ca vom avea multe lucruri noi pentru cei care sunt agenti secreti, dar si pentru cei care iubesc aventura si... marea! Vom avea parte de o petrecere, dar probabil si de niste misiuni pentru agentii EPF. Voi ce credeti ca reprezinta cele 3 poze de mai sus?

10 comentarii:

OrangeMage spunea...

Daca le-a luat mai bine de un an sa faca misiunea 11 peste mai puntin de o luna sa mai puna o misiune?!?!?!?!?!?!?!?!?!?Ti se pare NOR-maaaaLLLL?

Anonim spunea...

Sunt sigur de urmatoarele:
Prima poza este legata SIGUR de o venire a lui Rockhopper si probabil de niste comori noi,iar a doua este si MAI SIGUR legata de o misiune EPF.Cat despre a treia nu imi dau seama

Anonim spunea...

ultima poza cred ca o sa fie un event dedicat surffingului

Anonim spunea...

Cred ca a treia face parte dintr-un costum!

Anonim spunea...

prima sigur este de venirea lui rockhopper a doua de o misiune epf iar a treia este (poate) din catalogul de haine! sunt sigura! billy bob a spus ca v-a fi un catalog de haine de vara super!cred ca la asta se refera ultima imagine(3)

Anonim spunea...

Prima poza semnifica intoarcere lui Rockhopper inapoi alaturi de niste lucruri noi.A doua sigur semnifica ca va aparea o noua misiune pentru agentii secreti.Iar a treia este legata de o petrecere,probabil una pentru sezonul de vara.

Koll22 spunea...

salut:
mai prima sigur este vorba despre ceva din marina dar sigur nu o sa vina Rockhopper deoarece ar fi scris in ziar a doua poza cred ca este vorba de o misiune EPF sau de un joc nou.A dasi orangemage poate o sa dea o noua misiune cu ogazia infintarii EPF si a treia poza cred ca arata o petrecere sau cva de genu

Anonim spunea...

prima poza : intoarcerea lui rockhopper , a doua poza : un joc nou sau o misiune , a treia poza : o parte din hainele cele noi din catalog .

Anonim spunea...

prima imagine sigur este despre ce va cu Rochoper adoua o misiune epf si atria e despere un nou catalog de haine.

Anonim spunea...

Prima este sigur legata de venirea lui rockhopper sau de o petrecere.A doua este sigur ca va aparea o noua misiune la epf sau un nou joc.Iar a treia nu sunt prea sigur dar cred ca este vorba de noul catalog de haine si de venirea sezonului de vara.

Trimiteți un comentariu

Multumim pentru comentariu!

REGULI CHAT


Este interzis sa faceti :



1. Publicitate (reclama la alte bloguri de Club Penguin sau alte chat-uri)

2. Spam (mai multe randuri cu litere scrise aiurea)

3. Injuraturi


Distractie placuta pe chat!

ESTI UN FAN ADEVARAT CPCHEATS-RO? ATUNCI AJUTA-NE, TRIMITANDU-NE PE ADRESA DE E-MAIL cpcheats_ro@yahoo.com POZE CU PERSOANELE CARE INCALCA REGULILE! ECHIPA CPCHEATS-RO VA MULTUMESTE!