miercuri, 25 februarie 2009

Vine Rockhopper!


 Asa cum v-am anuntat si saptamana trecuta, Rockhopper se va intoarce pe insula noastra. Sosirea lui ar trebui sa fie vineri. Asa ca, conform blog-ului lui Billy Bob, ar trebui sa aduca cateva lucruri noi si rare! Oare este vorba despre puffle-ul alb??



 Voi ce ziceti? Credeti ca Rockhopper va aduce puffle-ul alb? Va fi el pentru toata lumea sau doar pentru membrii? Ramaneti pe blog-ul nostru si veti afla!



~Mirelrapid





3 comentarii:

Anonim spunea...

nu cred ca este puffle alb dar :D ar fi bine sa nu fie doar pt. membri :( nemuritorul_1stBoy@yahoo.com

Anonim spunea...

eu as vrea ca sa ne dea puffle multicolor....si + de asta as mai vrea sa am toti pinguinii beta in lista (deja am 5 sau 6) yyhahahahaaaaaaaaaa ce bineeee!!!(oupssy...asta am gandito sau am si spuso??:D:D) ei....vreu sa fie ceva misto...de exemplu sa ne dea buddy list nelimitat sau sa vina toate vdetele laa frozen in dock ca sa ii bag i lista p toti......:D:D (daca castig eu concursull plz...da un mail la adresa : yo_boss_bogdan981998171098@yahoo.com (baga id-ul asta i lista plz..)(si da si email dak am castigat)as vrea sa stiu de unde scoti un cod... :-??

Anonim spunea...

sunt main nou dar am gasit o cheie ca in poza...ce pot face cu ea?

Trimiteți un comentariu

Multumim pentru comentariu!

REGULI CHAT


Este interzis sa faceti :



1. Publicitate (reclama la alte bloguri de Club Penguin sau alte chat-uri)

2. Spam (mai multe randuri cu litere scrise aiurea)

3. Injuraturi


Distractie placuta pe chat!

ESTI UN FAN ADEVARAT CPCHEATS-RO? ATUNCI AJUTA-NE, TRIMITANDU-NE PE ADRESA DE E-MAIL cpcheats_ro@yahoo.com POZE CU PERSOANELE CARE INCALCA REGULILE! ECHIPA CPCHEATS-RO VA MULTUMESTE!