joi, 28 mai 2009

Noul ziar a aparut!

Salutare tuturor. Sunt Shmecherul si astazi va prezint noua editie a ziarului.


In acest ziar veti gasi un mic interviu cu Rockhopper care va sta pana pe data de 31 Mai. Acesta explica de ce a cumparat florile si ce are de gand sa faca cu ele.



Foarte curand , Sensei-ul ne spune ca va aparea o statistica a fiecarui jucator in legatura cu Card Jitsu. Aceasta o vei putea accesa la dojo, in curte, in dojo sau in ascunzatoarea ninja.

Club Penguin se pregateste de un concurs! Un concurs de igloori. Din pacate ste numai pentru membrii dar nu fiti tristi. Toti membri vor trebui sa-si decoreze igloo-urile in stil ninja. Castigatorul va primi o important suma de coins.





Evenimentele urmatoare sunt:
  • Un nou cantec pentru igloo-uri incepand cu 29 Mai;
  • Rockhopper va pleca pe data de 31 Mai. Sper ca ati cumparat deja o planta;
  • Un nou catalog de haine va aparea incepand cu 5 iunie
  • O noua pertecere sta sa inceapa... va fi o petrecere aventura. Aceasta petrecere va incepe pe 12 Iunie si se va termina pe 16 Iunie

Cam atat din acest ziar! Nu uitati sa trimiteti pana maine seara filmemle pe orice tema la adresa de email cpcheats_ro@yahoo.com. Filmul trebuie sa aiba cel putin un minut.

Enjoy!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Multumim pentru comentariu!

REGULI CHAT


Este interzis sa faceti :



1. Publicitate (reclama la alte bloguri de Club Penguin sau alte chat-uri)

2. Spam (mai multe randuri cu litere scrise aiurea)

3. Injuraturi


Distractie placuta pe chat!

ESTI UN FAN ADEVARAT CPCHEATS-RO? ATUNCI AJUTA-NE, TRIMITANDU-NE PE ADRESA DE E-MAIL cpcheats_ro@yahoo.com POZE CU PERSOANELE CARE INCALCA REGULILE! ECHIPA CPCHEATS-RO VA MULTUMESTE!