joi, 7 mai 2009

Noutati Club Penguin


 Hey! Astazi a aparut o noua editie a ziarului Penguin Times! Noi l-am citit si acum vi-l prezentam si voua:


  •   Ziarul ne-a dezvaluit numele piesei mult asteptate de la The Stage. Aceasta se numeste "Vanatoarea operei vikinge" si va fi lansata pe data de 8 mai. Aceasta va avea multe decoratiuni vikinge.. pentru mai multe detalii, cauta sneak peak-urile despre aceasta piesa pe blog-ul nostru.



  •  Pe 15 mai, un nou catalog de igloo-uri va fi lansat. In ziar putem afla cateva modalitati de a castiga niste bani, cu care sa ne luam mobilier pentru igloo. Noi avem insa o varianta mai rapida si mai banoasa. ;)




  •   Iata cum sa castigi usor si rapid 1000 de coins: trebuie sa joci jocul "Jet Pack" si sa termini toate nivelele, atentie!, fara sa iei niciun coin!!! Exact! Daca termini jocul fara sa iei niciun coin, dar si fara sa mai ai combustibil la sfarsitul fiecarui nivel. Nu e super?



  •   Iata toate noutatile ce vor avea loc la Club Penguin in saptamanile urmatoare:
- maine vor aparea o noua piesa la The Stage, va incepe petrecerea medievala si va aparea si un nou pin;
- pe 15 mai va aparea un nou catalog de igloo-uri.




 Asadar, nu uitati sa intrat maine pe blog-ul nostru, pentru a afla primii locatia pin-ului, secretele noii piese de la The Stage, si, bineinteles, noutatile de la petrecere medievala!


1 comentarii:

Anonim spunea...

fain

Trimiteți un comentariu

Multumim pentru comentariu!

REGULI CHAT


Este interzis sa faceti :



1. Publicitate (reclama la alte bloguri de Club Penguin sau alte chat-uri)

2. Spam (mai multe randuri cu litere scrise aiurea)

3. Injuraturi


Distractie placuta pe chat!

ESTI UN FAN ADEVARAT CPCHEATS-RO? ATUNCI AJUTA-NE, TRIMITANDU-NE PE ADRESA DE E-MAIL cpcheats_ro@yahoo.com POZE CU PERSOANELE CARE INCALCA REGULILE! ECHIPA CPCHEATS-RO VA MULTUMESTE!