joi, 10 septembrie 2009

Penguin Times #204


Salut! Asa cum stiati deja, azi a aparut un nou ziar la Club Penguin. Este vorba de cel cu numarul 204. Iata o scurta prezentare a ceea ce se afla inauntru:

  • Evenimentul de pe prima pagina este reintoarcerea la The Stage a piesei "The Penguins That Time Forgot". Aceasta este o piesa mai veche, care a participat si la Oscarurile Club Penguin. Aceasta va fi repusa in scena pe data de 11 septembrie, si o va inlocui pe piesa "Underwater Adventures". Nu uitati sa treceti azi pe la Stage, pentru a va lua ramas bun de la sirene, submarine si tot ceea ce a insemnat aceasta aventura acvatica.



  • Din pacate pentru multi pinguini, Rockhopper va strange toate decoratiunile petrecerii si va pleca acasa, pe data de 13 septembrie. Toata lumea a fost inebunita inca dinaintea sosirii sale. Toti vroiau sa-l intalneasca si sa-i ceara backgroundul cu autograf. A fost distractiv sa-l cautam pe Rockhopper!


  • Ultima stire notabila este faptul ca se termina programul "101 Zile De Distractie". Am intrat in linie drepata, ramanand numai 3 zile pana la sfarsit. Sper ca v-ati dstrat pe cinste in aceasta vara!


  • Iata si lista urmatoarelor evenimente ce vor avea loc la Club Penguin:
- pe data de 11 septembrie vor aparea noi carduri postale, dar si un nou pin ( pinul va avea ca tema 101 zile de distractie si va fi situat, probabil, la Book Room);
- pe 18 septembrie vor aparea cataloagele de igloo;
- incepand cu 21 septembrie, membrii se vor putea bucura de noi melodii aduse in igloo-ul lor.




Asta e tot! Nu uitati ca foarte curand va aparea si versiunea in romana a ziarului! Ramaneti pe blog!

Pentru varianta in romana a ziarului, dati click aici!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Multumim pentru comentariu!

REGULI CHAT


Este interzis sa faceti :



1. Publicitate (reclama la alte bloguri de Club Penguin sau alte chat-uri)

2. Spam (mai multe randuri cu litere scrise aiurea)

3. Injuraturi


Distractie placuta pe chat!

ESTI UN FAN ADEVARAT CPCHEATS-RO? ATUNCI AJUTA-NE, TRIMITANDU-NE PE ADRESA DE E-MAIL cpcheats_ro@yahoo.com POZE CU PERSOANELE CARE INCALCA REGULILE! ECHIPA CPCHEATS-RO VA MULTUMESTE!