joi, 17 septembrie 2009

Penguin Times #205


Salut! Azi a aparut un nou ziar la Club Penguin. El contine doar o stire importanta, si anume, cea legata de cerul portocaliu. Iata mai multe detalii:

  • In aceasta saptamana, mai multi pinguini au fost socati cand au vazut ca cerul este acuma portocaliu, si nu albastru. Intrebat in legatura ca acest fenomen, Sensei a spus: "Uitati-va catre munti, studentii mei. Elementul de foc este nelinistit. De mult am asteptat asta!". De asemenea, cei care sunt ninja au putut observa fenomenele stranii de pe insula, toate legate de foc. Sensei zice ca toate acestea sunt semne bune ca discipolii lui sunt pregatiti pentru urmatorul pas. Oare despre ce este vorba? Antrenamentul nostru de ninja nu a fost in zadar? Ramaneti alaturi de noi pentru a afla primii toate noutatile legate de acest subiect foarte interesant!



  • Iata o lista cu urmatoarele evenimente:
- 18 septembrie: noi cataloage de igloo si de mobilier;
- pana pe 20 septembrie: se termina cautarea obiectelor arzatoare;
- 25 septembrie: apare un nou pin.




Cam atat pentru acum! Voi ce parere aveti despre ceea ce se intampla acum la Club Penguin?


**Nu esti ninja?? De ce sa ratezi toate aceste lucruri cand poti deveni unul in cateva ore. Urmeaza ghidul nostru (click aici pentru el) , pentru a deveni ninja foarte repede.**

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Multumim pentru comentariu!

REGULI CHAT


Este interzis sa faceti :



1. Publicitate (reclama la alte bloguri de Club Penguin sau alte chat-uri)

2. Spam (mai multe randuri cu litere scrise aiurea)

3. Injuraturi


Distractie placuta pe chat!

ESTI UN FAN ADEVARAT CPCHEATS-RO? ATUNCI AJUTA-NE, TRIMITANDU-NE PE ADRESA DE E-MAIL cpcheats_ro@yahoo.com POZE CU PERSOANELE CARE INCALCA REGULILE! ECHIPA CPCHEATS-RO VA MULTUMESTE!