joi, 11 februarie 2010

Penguin Times #226


Salut! Dupa o lunga asteptare, cei de la Club Penguin au lansat in sfarsit editia cu numarul 226 a ziarului Penguin Times. Iata stirile principale:

  • Pe 12 februarie, o calatorie fantastica va incepe la Stage, o data cu venirea piesei "Secrets of the Bamboo Forest". Aceasta va avea si cateva lucruri ascunse, cum ar fi puterea unuia dintre costumele ce se vor pune in vanzare. De asemenea, actiunea piesei are loc pe intreaga insula, deoarece pinguinii vor trebui sa parcurga un intreg traseu pentru a gasi comoara ascunsa. Nu uitati sa intrati maine, pentru a vedea aceasta piesa nou-nouta la Stage!


  • Atentiune fani ai pufflesilor! Cea mai mare sarbatoare a animalelor noastre de igloo va veni la Club Penguin pe data de 19 februarie. Va fi de asemenea si un eveniment special pentru membrii, unde vor putea urmarii talentele secrete ale pufflesilor. S-ar putea ca o data cu aceasta petrecere sa fie adus si puffle-ul portocaliu! Ramaneti pe blog pentru mai multe detalii!


  • Iata si lista urmatoarelor evenimente de la Club Penguin:
-12 februarie: noua piesa la Stage, nou pin, nou catalog de mobila pentru pufflesi;
-19 februarie: nou catalog de mobila pentru igloo-uri, incepe petrecerea pufflesilor.



Cam asta e tot pana acum! Nu uitati sa intrati maine de dimineata pentru a vedea avalansa de secrete ce va sosi!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Multumim pentru comentariu!

REGULI CHAT


Este interzis sa faceti :



1. Publicitate (reclama la alte bloguri de Club Penguin sau alte chat-uri)

2. Spam (mai multe randuri cu litere scrise aiurea)

3. Injuraturi


Distractie placuta pe chat!

ESTI UN FAN ADEVARAT CPCHEATS-RO? ATUNCI AJUTA-NE, TRIMITANDU-NE PE ADRESA DE E-MAIL cpcheats_ro@yahoo.com POZE CU PERSOANELE CARE INCALCA REGULILE! ECHIPA CPCHEATS-RO VA MULTUMESTE!