joi, 2 iulie 2009

Penguin Times #194 [NOUTATI]


Salut! Editia cu numarul 194 a ziarului Club Penguin tocmai a fost lansata. Iata toate stirile importante ale acestei editii:


  • Cea mai importanta stire este faptul ca festivalul muzicii va lua startul pe 17 iulie. Timp de mai bine de o saptamana, pana pe 26 iulie, pinguinii se vor putea distra pe muzica celor de la Penguin Band. De asemenea, cei care sunt membrii, ii vor putea intalni in backstage pe acestia, dar si pe DJ Cadence. Prima editie a acestui festival, adica cea de anul trecut, a fost un adevarat succes! Toata lumea era super incantata de acest eveniment... sa speram ca asa va fi si anul acesta.



  • Un alt eveniment, care va fost prezentat si in numarul anterior, este acela ca Senseiul ne va face o vizita, in ascunzatoarea secreta a ninjailor. Asta inseamna ca numai daca esti ninja vei putea sa-l intalnesti. El isi va face aparitia intre 3 si 5 iulie. Cam putine zile...



  • Iata lista tuturor evenimentelor ce vor avea loc in urmatoarele saptamani:
- pe 3 iulie vor aparea un nou catalog de haine, un nou pin, dar si Senseiul isi va face aparitia la ascunzatoarea ninja;
- pe 10 iulie, Ruby and the Ruby se va intoarce la The Stage.




Asta e tot! Intrati maine pentru a afla primii toate noutatile de la Club Penguin!


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Multumim pentru comentariu!

REGULI CHAT


Este interzis sa faceti :



1. Publicitate (reclama la alte bloguri de Club Penguin sau alte chat-uri)

2. Spam (mai multe randuri cu litere scrise aiurea)

3. Injuraturi


Distractie placuta pe chat!

ESTI UN FAN ADEVARAT CPCHEATS-RO? ATUNCI AJUTA-NE, TRIMITANDU-NE PE ADRESA DE E-MAIL cpcheats_ro@yahoo.com POZE CU PERSOANELE CARE INCALCA REGULILE! ECHIPA CPCHEATS-RO VA MULTUMESTE!