sâmbătă, 25 iulie 2009

Penguin Times #197


Salut! Astazi va vom prezenta evenimentele actuale, dar si ceea ce va urma la Club Penguin.

  • Cea mai importanta stire este bineinteles faptul ca petrcerea muzicala se va termina pe data de 26 iulie. Daca nu ati avut timp sa va luati item-urile gratuite, dar si sa admirati decoratiunile uimitoare, grabiti-va! Pentru a face mai repede acest lucru, cautati aceste informatii in arhiva blog-ului.




  • Dupa ce am ales un background, un pin si un tricou, acum a venit vremea sa votam ce culoare vrem sa apara in editia de august a catalogului de haine. Votul se realizeaza in cabina amplasata la Forest, iar optiunile sunt Aqua, Lavender si Maroon. ATENTIE!! Votul se incheie pe 29 iulie.




  • O alta noutate este faptul ca editura Snowball Press a creat un concurs de povesti. Pana pe 5 august, participantii trebuie sa trimita o poveste originala, pe o tema data de Club Penguin. Vor fi alese in total 4 povesti, una in engleza, una in franceza, una in spaniola si una in portugheza. Castigatorii vor primi 10101 monezi, dar si o felicitare speciala. Multa bafta!



  • In final, iata lista urmatoarelor evenimente:
- pana pe 29 iulie aveti timp sa alegeti culoarea favorita, prin vot;
- pe 31 iulie va aparea un nou pin;
- pe 7 august va fi lansata editia de august a catalogului de haine , care va include si culoarea pe care noi am ales-o.




Super, nu? Abia astept sa vad ce culoarea va fi castigatoare. Sa speram ca va fi disponibila si pentru non-membrii...



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Multumim pentru comentariu!

REGULI CHAT


Este interzis sa faceti :



1. Publicitate (reclama la alte bloguri de Club Penguin sau alte chat-uri)

2. Spam (mai multe randuri cu litere scrise aiurea)

3. Injuraturi


Distractie placuta pe chat!

ESTI UN FAN ADEVARAT CPCHEATS-RO? ATUNCI AJUTA-NE, TRIMITANDU-NE PE ADRESA DE E-MAIL cpcheats_ro@yahoo.com POZE CU PERSOANELE CARE INCALCA REGULILE! ECHIPA CPCHEATS-RO VA MULTUMESTE!