joi, 5 noiembrie 2009

Penguin Times #212


Salut! Bun venit la o noua editie a stirilor Club Penguin. In ziarul de saptamana sunt cateva noutati interesante, asa ca hai sa le aflam:

  • O surpriza i-a uimit pe toti pinguinii in aceasta saptamana: un nou joc pentru ninja! Pentru ca petrecerea de Halloween s-a terminat, furtuna s-a dus si ea. Dar ce a reusit sa calmeze furtuna? Sensei ne-a zis ca puterea unei misterioase amulete a oprit furtuna. De asemenea, amuletele au inceput sa fie produse in numar mare, pentru ca cei care sunt ninja sa isi continue antrenamentele. Super!



  • Intre 13 noiembrie si 10 decembrie va fi pusa in scena o piesa nou-nouta la Stage! Pentru prima oara, vom avea parte si de o camera secreta!! Cred ca va fi una dintre cele mai tari piese ale anului!



  • Iata si lista urmatoarelor evenimente de la Club Penguin:
- 6 noiembrie: apare un nou pin, dar si un nou catalog de haine;
- 13 noiembrie: noi carti postale vor fi adaugate;
- 20 noiembrie: un nou catalog de mobilier pentru igloo.



Cam scurt acest ziar...

1 comentarii:

Eddy1 A1 spunea...

Probabil ca noul joc va avea ca scop castigarea unei amulete pe care ti-o poti pune la gat dar dupa un antrenament indelungat .

Trimiteți un comentariu

Multumim pentru comentariu!

REGULI CHAT


Este interzis sa faceti :



1. Publicitate (reclama la alte bloguri de Club Penguin sau alte chat-uri)

2. Spam (mai multe randuri cu litere scrise aiurea)

3. Injuraturi


Distractie placuta pe chat!

ESTI UN FAN ADEVARAT CPCHEATS-RO? ATUNCI AJUTA-NE, TRIMITANDU-NE PE ADRESA DE E-MAIL cpcheats_ro@yahoo.com POZE CU PERSOANELE CARE INCALCA REGULILE! ECHIPA CPCHEATS-RO VA MULTUMESTE!