joi, 26 noiembrie 2009

Penguin Times #215


Salut! Azi a aparut editita cu numarul 215 a ziarului Penguin Times. Iata toate noutatile care ni le aduce:

  • Subiectul de pe prima pagina este bineinteles cel legat de Card Jitsu Fire. In urma cu un an, Sensei deschidea Dojo-ul, iar acum, cei care au amuleta aurie, pot intra in Fire Dojo. Aici pot juca noul joc Card Jitsu Fire. Daca nu stiti sa-l jucati, da-ti click aici, pentru un bun tutorial!


  • Sarbatorile incep la Ski Village! Cu haine si echipamenete noi de iarna, pinguinii vor sa sarbatoreasca sosirea anotimpului rece. Ice Rink-ul se va intoarce, iar echipele de la Snow Forts sunt gata de o lupta cu bulgari. De asemenea, va fi si un mega labirint de zapada. Se pare ca incaperea va avea multe cotituri, si va avea si un premiu la final, pentru cei care reusesc sa scape. Nu uitati ca petrecerea tine doar 4 zile (27-30 noiembrie)!!


  • Sarbatorile sosesc si la fel si actiunile caritabile! Coins For Change se va reintoarce incepand cu 11 decembrie. Incepeti sa strangeti de pe acum monezi, pentru a dona cat mai mult posibil! Eu personal imi voi dona toti banii care ii am in momentul actual! Faceti si voi la fel! Haideti sa ajutam!


  • Iata la final si lista urmatoarelor evenimente de la Club Penguin:
-27 noiembrie: noi sanii si un nou catalog de sport;
-4 decembrie: un nou catalog de haine, dar si un nou pin;
-11 decembrie: carti postale noi;
-curand: o noua piesa la Stage (The Quest for The Golden Puffle)



WOW! Abia astept toate astea! Voi, nu?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Multumim pentru comentariu!

REGULI CHAT


Este interzis sa faceti :



1. Publicitate (reclama la alte bloguri de Club Penguin sau alte chat-uri)

2. Spam (mai multe randuri cu litere scrise aiurea)

3. Injuraturi


Distractie placuta pe chat!

ESTI UN FAN ADEVARAT CPCHEATS-RO? ATUNCI AJUTA-NE, TRIMITANDU-NE PE ADRESA DE E-MAIL cpcheats_ro@yahoo.com POZE CU PERSOANELE CARE INCALCA REGULILE! ECHIPA CPCHEATS-RO VA MULTUMESTE!