joi, 12 noiembrie 2009

Penguin Times #213


Salut! Astazi a aparut o noua editie a ziarului Penguin Times. Sunt multe noutati, asa ca tineti-va bine:

  • Incepand cu 13 noiembrie, toti ninja sunt rugati sa-l ajute pe Sensei, in vederea noilor constructii de la Dojo. Ultima saptamana a fost plina de incantare, dar si de munca, in realizarea amuletelor. Se pare ca din acest moment, Vulcanul este un loc sigur pentru munca, cel putin asa zice Sensei. El a mai zis ca acum este momentul perfect pentru a construi un nou Dojo in varful Vulcanului!! Suuuper!



  • Noua piesa de la Stage produce mare valva pe insula! Am auzit ca pinguinii vor trebui sa munceasca impreuna pe scena pentru a face lucrurile sa mearga. De asemenea, in premiera, vom avea parte si de o camera secreta, numita Gnome Room. Abia astept sa vad ce ne rezerva aceasta noua piesa, care incepe pe 13 noiembrie.



  • Un eveniment nou-nout va avea loc incepand cu 27 noiembrie. Din pacate, aceasta petrecere este doar pentru membrii! Oricum, se pare ca un eveniment major pentru membrii va avea loc la Ski Village. Vor fi noi sanii si echipamente sportive de iarna! De asemenea, membrii vor avea parte si de un labirint de zapada!!!! Asta chiar ca e suuuper marfa!



  • Iata si o lista cu evenimentele ce vor avea loc in perioada urmatoare la Club Penguin:
- 13 noiembrie: o noua piesa la Stage si noi carti postale;
- 20 noiembrie: un nou catalog de igloo, dar si un nou pin.



Asta a fost tot! Se pare ca ziua de maine ne rezerva multe surprize! Nu uitati sa reveniti, pentru a afla primii secretele!

2 comentarii:

Eddy1 A1 spunea...

Abia astept noile postcard-uri dar mai nerabdator astapt noua piesa de la The Stage .

mateo 2000 spunea...

pacat ca nu sunt membru!dar putem sa ne ducem in vulcan fara sa fim membri?

Trimiteți un comentariu

Multumim pentru comentariu!

REGULI CHAT


Este interzis sa faceti :



1. Publicitate (reclama la alte bloguri de Club Penguin sau alte chat-uri)

2. Spam (mai multe randuri cu litere scrise aiurea)

3. Injuraturi


Distractie placuta pe chat!

ESTI UN FAN ADEVARAT CPCHEATS-RO? ATUNCI AJUTA-NE, TRIMITANDU-NE PE ADRESA DE E-MAIL cpcheats_ro@yahoo.com POZE CU PERSOANELE CARE INCALCA REGULILE! ECHIPA CPCHEATS-RO VA MULTUMESTE!