joi, 19 noiembrie 2009

Penguin Times #214

Salut! Azi a aparut o noua editite a ziaarului Penguin Times, si anume cel cu numarul 214. Iata cele mai importante stiri:

  • Pe 24 noiembrie, membrii ninja vor ajunge in sfarsit in varful Vulcanului, pentru a juca noul joc Card-Jitsu Fire. Dupa multe saptamani de indoiala, Senseiul a deschis in sfarsit aceasta noua camera. Pentru a intra, trebuie sa ai neaparat o amuleta aurie. Aici vei putea sa iti continui aventura de ninja!



  • Incepand cu 27 noiembrie, pinguinii se pregatesc de sezonul rece, printr-o mega petrecere la Ski Village! Festivalul Ghetii va aduce cateva lucruri de iarna noi, dar si cateva mai vechi. Vom avea parte de un nou catalog de sport, de sanii noi (cum sunt cele din poza!), dar si de Ice Rink, care se va reintoarce la CP. Membrii vor putea accesa si o zona speciala, o camera cu un labirint.



  • Iata si o lista cu urmatoarele evenimente ce vor avea loc la Club Penguin luna aceasta:
-20 noiembrie: apare un nou pin, dar si noi cataloage de igloo-uri si mobilier;
-27 noiembrie: se intoarce Ice Rink-ul, si apare si un nou catalog de sport;



Super! Abia astept toate astea!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Multumim pentru comentariu!

REGULI CHAT


Este interzis sa faceti :



1. Publicitate (reclama la alte bloguri de Club Penguin sau alte chat-uri)

2. Spam (mai multe randuri cu litere scrise aiurea)

3. Injuraturi


Distractie placuta pe chat!

ESTI UN FAN ADEVARAT CPCHEATS-RO? ATUNCI AJUTA-NE, TRIMITANDU-NE PE ADRESA DE E-MAIL cpcheats_ro@yahoo.com POZE CU PERSOANELE CARE INCALCA REGULILE! ECHIPA CPCHEATS-RO VA MULTUMESTE!