marți, 1 decembrie 2009

Decembrie- luna cadourilor CPCheats-RO!


A inceput luna decembrie, deci aniversarea blogului nostru se apropie! Din acest motiv, pornim o mega campanie de premiere a fanilor nostri! Fiti cu ochii in patru pe blog, pentru a vedea cand incep concursurile!




La sfarsitul acestei luni, mai exact pe 24 decembrie, va avea loc tragerea finala pentru marile premii. Mai multe detalii vor sosi curand....

7 comentarii:

Doxi3 spunea...

debia astept!!!

Eddy1 A1 spunea...

Woo Hoo ! Nu sunt beta pe cpcheats-ro dar ador acest blog . Sunt un mare fan ( nu spun cel mai mare ca sa nu ma cert cu altii pe tama asta ). Dar avand in vedere ca e o tombola inseamna ca se va desemna castigatorul pe baza norocului :( Cred ca mai bn se desemna castigatorul pintr-o activitate pe care o alegeati voi si cel care a facut cel mai bn si cel mai mult castiga sau asa cv .Ori cum deabia astept concursul !

Eddy1 A1

Anonim spunea...

grozav ! eu va ador blogul ! deabia astept sa inceapa ! sper ca nu trebuie sa ai cont blogger...dar poate imi fac :)

Deidei97 spunea...

e tare

crushcup spunea...

AVAND AN VEDERE E PANA LA URMA O TOMBOLA DECI CPCHATES-RO ARE ACCES LA ORCE PROGRAM PENTRU BLOG DECI ASTA ANSEAMNA CA CPCHATES-RO SAU TOMBOLA SA VA FI BUNA CIAR TARE

ghab3344 spunea...

UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU super

~R@Zz**V@Nn~ spunea...

smecher tinetiio tot asa

Trimiteți un comentariu

Multumim pentru comentariu!

REGULI CHAT


Este interzis sa faceti :



1. Publicitate (reclama la alte bloguri de Club Penguin sau alte chat-uri)

2. Spam (mai multe randuri cu litere scrise aiurea)

3. Injuraturi


Distractie placuta pe chat!

ESTI UN FAN ADEVARAT CPCHEATS-RO? ATUNCI AJUTA-NE, TRIMITANDU-NE PE ADRESA DE E-MAIL cpcheats_ro@yahoo.com POZE CU PERSOANELE CARE INCALCA REGULILE! ECHIPA CPCHEATS-RO VA MULTUMESTE!