luni, 21 decembrie 2009

Roboti la Club Penguin??!!


Se pare ca in mai multe locatii de pe insula (Dojo Courtyard, Ski Village si Ski Hill) au aparut niste roboti ciudati... S-ar putea ca ei sa aibe legatura cu mult asteptata noua misiune pentru agenti, deoarece ei apar si in cateva misiuni din jocul Elite Penguin Force!




S-ar putea totusi sa fie doar niste simple cadouri aruncate, asa cum sunt peste tot pe insula. Sau poate chiar sunt indicii pentru noua misiune?? Ramane-ti pe blog pentru mai multe detalii!

6 comentarii:

Matttrei spunea...

nu cred... in nici o misiune de la PSA HQ nu erau roboti... sau poate Gary vrea sa foloseasca mai multi roboti sa il localize-ze pe Herbert sau sa il prinde cu roboti... asa cred, voi nu?

Anonim spunea...

am vazut pe youtube filmulete ca unii au download-at pe calculator Elite Penguin Force.Am cautat pe o multime de site-uri dar n-am gasit de unde sa downloadez.Imi puteti spune de unde sa-l downloadez?plzz

Anonim spunea...

In fiecare misiune in care poti intra in laboratorul lui G din HQ apar acesti roboti extrem de asemanatori doar ca mai mici. Poate G activeaza robotul din laboratorul lui in noua misiune.

Anonim spunea...

Eu nu cred ca sunt roboti pentru o noua misiune.Cred ca sunt doar niste cadouri.

Anonim spunea...

Dar cheita din spate....(eu sunt acesti care a postat penultima)...Poate este calea prin care G activeaza robotii

Anonim spunea...

nu este ciudat ca lui herbert i-a venit ideea sa detoneze o bomba cu popcorn in ultima misiune.si G a demisionat impreuna cu ceilalti si a venit in ajutor elite penguin force?

Trimiteți un comentariu

Multumim pentru comentariu!

REGULI CHAT


Este interzis sa faceti :



1. Publicitate (reclama la alte bloguri de Club Penguin sau alte chat-uri)

2. Spam (mai multe randuri cu litere scrise aiurea)

3. Injuraturi


Distractie placuta pe chat!

ESTI UN FAN ADEVARAT CPCHEATS-RO? ATUNCI AJUTA-NE, TRIMITANDU-NE PE ADRESA DE E-MAIL cpcheats_ro@yahoo.com POZE CU PERSOANELE CARE INCALCA REGULILE! ECHIPA CPCHEATS-RO VA MULTUMESTE!