miercuri, 30 decembrie 2009

Noutati Club Penguin


Astazi, din pacate, petrecerea de craciun s-a terminat la Club Penguin! O data cu ea a plecat si piratul Rockhopper. Daca va veti uita prin telescopul de la Lighthouse, veti observa ca numele vasului este scris in limba franceza ("Migrateur"). UPDATE: Acum s-a remediat! (Mersi DragonFly2)



Alta noutate a zilei este faptul ca daca ai intreg costumul de ninja de foc, si apesi pe tasta D (dance), din maini iti vor iesi niste flacari!


O alta chestie legata de ninja de foc ne-a fost semnalata de Vladh2009, care ne-a trimis o poza in care partea de foc din acea amuleta de pe jos din Ninja Hideout, se aprinde! Oare cand se vor aprinde si celelalte?



Super noutati, nu?

9 comentarii:

Anonim spunea...

suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper

Vladh2009 spunea...

Eu sunt un ninja de foc am incercat asta interesant dar stiu ceva si mai interesant la CP tot despr eninja de foc!

Nick spunea...

daca apesi pe w (wave) te faci invizibil

ice_dog

Deidei97 spunea...

imi place cum danseaza fire ninja

Deidei97 spunea...

da la mine scrie migrator

Vlad spunea...

chestia cu ninja... aia cu podeaua care lumineaza e veeche... cred ca celelalte se vor aprinde cand se va face dojo de apa si de zapada :P

√ℓค∂ђ2σ๏9 spunea...

Vlad aca crezi ca cea cu podeaua e veche atunxi si cea cu dansul e veche toate au fost de cand s-a lansat card-jitsu fire

√ℓค∂ђ2σ๏9 spunea...

Va multumesc foarte mult cpcheats-ro!Cu ajutorul abilitatii jucatorului de la card jitsu fire am devenit intr-un fel faimos.Am intrat pe serverul shiver impreuna cu Iustycvd si Shadow eu eram imbracat in fire ninja si am apasat pe "d".In acel moment cam 7 pinguini au venit langa mine si spunea WOW!Cred ca pute fi si Rockhopper acolo si tot pe mine ma bagau in seama :)

Danutz spunea...

wow stiam asta,dar e mai tare cand o aflu de la un asemenea blog:Dbft mirel si shm

Trimiteți un comentariu

Multumim pentru comentariu!

REGULI CHAT


Este interzis sa faceti :



1. Publicitate (reclama la alte bloguri de Club Penguin sau alte chat-uri)

2. Spam (mai multe randuri cu litere scrise aiurea)

3. Injuraturi


Distractie placuta pe chat!

ESTI UN FAN ADEVARAT CPCHEATS-RO? ATUNCI AJUTA-NE, TRIMITANDU-NE PE ADRESA DE E-MAIL cpcheats_ro@yahoo.com POZE CU PERSOANELE CARE INCALCA REGULILE! ECHIPA CPCHEATS-RO VA MULTUMESTE!