vineri, 3 septembrie 2010

Fall Fair -- Ghid complet!


Astazi a inceput oficial petrecerea de Fall Fair! Ne dam repede seama de acest lucru, deoarece echipa Club Penguin a adaugat un nou background pe pagina de logare, care ii indeamna pe membrii sa mearga la "The Great Puffle Circus" pentru a vedea niste cascadosrii uimitoare ale puffles-ilor.


Dupa ce am trecut de login si am ajuns in sfarsit in joc, vom observa numeroasele decoratiuni specifice. Aproape toate camerele sunt pregatite de petrecere, unele dintre ele chiar mai mult, deoarece contin si jocuri, unde putem castiga tichete. Dupa ce am reusit sa strangem destule tichete, ne putem duce la Forest, unde se afla un ghiseu de premii.


Iata care sunt premiile ce pot fi luate de catre toata lumea:

  • palarie cu dungi galbene si rosii -- 150 tichete
  • palarie-balon in forma de floare -- 110 tichete
  • pin Popcorn -- 50 tichete
  • background Beacon -- 50 tichete (item vechi!)


Daca sunteti membrii, puteti, tot de la Forest, sa intrati in camera special creata pentru voi. Aici veti gasi si "The Great Puffle Circus", dar si un alt ghiseu de premii, exclusiv pentru membrii. Iata ce iteme contine:

  • camasa de clovn -- 300 tichete
  • peruca multicolora de clovn -- 200 tichete
  • pantofi de clovn -- 150 tichete
  • inghetata la cornet -- 75 tichete
  • vata de zahar roz pe bat -- 75 tichete (item vechi!)

Pe langa toate aceste mari noutati, se mai gasesc si altele mai "putin importante". Un exemplu ar fi aparitia a 2 noi timbre (cele din laterale), care pot fi luate destul de usor:


O alta noutate adusa de petrecere este aparitia unei noi carti postale, care te invita, alaturi de puffle, sa te distrezi la Fall Fair:


Ma bucur mult ca aceasta petrecere ne-a adus o gramada de noutati! Sper ca cei de la Club Penguin sa o tina tot asa! Voi ce parere aveti de aceasta petrecere?

4 comentarii:

Anonim spunea...

as vrea sa o tina tot asa dar vad ca scrie acolo ca noi iteme vin incaurand spec ca pentru non-membri sa fie orice dar nu o palarie ca am destule

Anonim spunea...

este minunata aceasta petrecere....chiar acum strang tichete pentru palaria cu rosu si galben!

Anonim spunea...

O petrecere foarte frumoasa... Imi place si la circ, insa pt. non-membri... Sa stiti ca nu este chiar mare lucru. Totusi, as vrea sa ma ajutati cu ceva. Nu stiu ce sa fac pt. a strange prima stampila, de la party. Am incercat la fiecare stand de mancare si nimic. Imi puteti spune ce sa fac ?

Anonim spunea...

dabea astept noiile iteme voi nu??

Trimiteți un comentariu

Multumim pentru comentariu!

REGULI CHAT


Este interzis sa faceti :



1. Publicitate (reclama la alte bloguri de Club Penguin sau alte chat-uri)

2. Spam (mai multe randuri cu litere scrise aiurea)

3. Injuraturi


Distractie placuta pe chat!

ESTI UN FAN ADEVARAT CPCHEATS-RO? ATUNCI AJUTA-NE, TRIMITANDU-NE PE ADRESA DE E-MAIL cpcheats_ro@yahoo.com POZE CU PERSOANELE CARE INCALCA REGULILE! ECHIPA CPCHEATS-RO VA MULTUMESTE!