luni, 5 octombrie 2009

Noutati Club Penguin


Salut! Am aflat cateva noutati foarte interesante, legate bineinteles de Club Penguin. Ele nu sunt suta la suta sigure, ci sunt doar niste teorii!

  • Un prim lucru este faptul cum ca playercardurile ar putea sa fie schimbate. Sub semnul de inchidere, ar putea sa apara un semn de intrebare, identic cu cel de pe bara. Oare la ce va folosi acesta? Oare il vor muta pe cel de pe bara pe playercard? Asta ar insemna ca daca am da click acolo, am putea vedea server-ul pe care suntem, numarul de zile al pinguinului, dar si celelalte optiuni.



  • Al doilea lucru aflat este cel cum ca urmatorul (sau unul dintre urmatoarele) pin ar fi sub forma unui castel albastru. El a fost zarit la Dock de ceva lume.. insa nu este totul sigur! Castelul ar putea sa apara totusi pe data de 23 octombrie, in ziua de dinaintea petrecerii aniversare Club Penguin. Zic asta pentru ca acest castel este simbolul Disney si ar fi normal ca el sa fie dat atunci cand CP sarbatoreste cea de-a patra aniversare. (dupa cum stiti, Disney a cumparat Club Penguin...)



  • Ultima noutate ar fi posibila furtuna care ar putea veni pe insula, la sfarsitul acestei luni. In fiecare an am avut parte de o furtuna de Halloween, asa ca de ce nu si acum?? In urma furtunii, vulcanul ar putea fi stins, iar o data cu acest lucru, calatoria ninja va putea in sfarsit incepe!




Abia astept sa vad daca toate cele de mai sus se vor petrece! Par destul de cool... voua cum vi se pare?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Multumim pentru comentariu!

REGULI CHAT


Este interzis sa faceti :



1. Publicitate (reclama la alte bloguri de Club Penguin sau alte chat-uri)

2. Spam (mai multe randuri cu litere scrise aiurea)

3. Injuraturi


Distractie placuta pe chat!

ESTI UN FAN ADEVARAT CPCHEATS-RO? ATUNCI AJUTA-NE, TRIMITANDU-NE PE ADRESA DE E-MAIL cpcheats_ro@yahoo.com POZE CU PERSOANELE CARE INCALCA REGULILE! ECHIPA CPCHEATS-RO VA MULTUMESTE!