vineri, 9 octombrie 2009

Squidzoid + Carti postale + furtuna!!!


Hey! Azi au aparut cateva noutati la Club Penguin. Iata-le:
  • In primul rand, la Stage puteam vedea ca a aparut o piesa noua: Squidzoid vs. Shadow Guy vs. Gamma Gal! Este o piesa veche ce a revenit in atentia publicului. Din pacate, catalogul de costume nu are secrete, iar item-urile sunt cele de data trecuta.



  • A doua noutate este faptul ca au aparut 5 carti postale noi!! Ele sunt foarte dragute, si le puteti trimite tuturor prietenilor vostri, in aceasta perioada a anului. Avem 2 carti cu tema Halloween-ului, 2 cu piesa de la Stage si una cu "La multi ani!".



  • O alta noutate, nespecificata in ziar, dar ghicita de noi, este faptul ca o furtuna se apropie la Club Penguin. Norii negrii deja s-au strans deasupra Dojo-ului. Iata cum arata acum cerul:


Eu zic ca nu sunt semne bune! Vor urma fulgere si tunete, si ar fi bine sa nu iesiti din igloo pe o vreme ca asta! Nu vrem sa fiti electrocutati!! :)

2 comentarii:

crushcup spunea...

mirel si smekeru ami puteti spune unde se afla the trasure book ami puteti spune plizzzz sau alcineva

Anonim spunea...

ce ?

Trimiteți un comentariu

Multumim pentru comentariu!

REGULI CHAT


Este interzis sa faceti :



1. Publicitate (reclama la alte bloguri de Club Penguin sau alte chat-uri)

2. Spam (mai multe randuri cu litere scrise aiurea)

3. Injuraturi


Distractie placuta pe chat!

ESTI UN FAN ADEVARAT CPCHEATS-RO? ATUNCI AJUTA-NE, TRIMITANDU-NE PE ADRESA DE E-MAIL cpcheats_ro@yahoo.com POZE CU PERSOANELE CARE INCALCA REGULILE! ECHIPA CPCHEATS-RO VA MULTUMESTE!