joi, 15 octombrie 2009

Penguin Times #209


Salut! Azi a aparut o noua editie a ziarului Club Penguin Times. Iata principalele stiri:

  • Stirea de pe prima pagina este cea legata de concursul de decorat igloo-uri. El se va desfasura intre 16 si 25 octombrie, si are urmatoarele premii: vor fi 20 de mari castigatori, care vor primi cate 50.000 de monezi, poza igloo-ului va fi pusa in ziar, si vor primi si o carte postala de la membrii juriului; alti 20 de pinguini vor lua locul doi, si vor primi cate 25.000 de monezi, numele lor va aparea in ziar, si bineinteles, vor mai primi si o carte postala. Reveniti pe 29 octombrie si pe 5 noiembrie pentru a vedea daca ati castigat! Mult noroc tuturor!



  • Urmatoarea stire este legata de aniversarea CP, cel mai asteptat moment al anului. Aceasta sarbatoare va dura doar o zi, iar toti pinguinii sunt invitati sa petreaca. Vom avea un tort, o carte anuala noua, dar si o palarie aniversara!



  • Se pare ca am avut din nou dreptate! Asa cum am observat si noi, o furtuna se va apropia la Club Penguin. Gary a confirmat azi ca sunt sanse de 99,9% ca norii negri sa se abata asupra insulei, la sfarsitul lunii (adica de Halloween).



  • Iata si o lista cu urmatoarele evenimente de la Club Penguin:
- 16 octombrie: noi melodii in igloo; nou catalog de mobila; incepe concursul de decorat igloo-uri;
- 23 octombrie: nou pin;
- 24 octombrie: aniversarea Club Penguin;
- 27 octombrie: petrecerea de Halloween.




Yuuhuu! Maine vom avea parte de o gramada de surprize! Nu uitati sa ne vizitati si maine, ca sa aflati primii toate noutatile!


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Multumim pentru comentariu!

REGULI CHAT


Este interzis sa faceti :



1. Publicitate (reclama la alte bloguri de Club Penguin sau alte chat-uri)

2. Spam (mai multe randuri cu litere scrise aiurea)

3. Injuraturi


Distractie placuta pe chat!

ESTI UN FAN ADEVARAT CPCHEATS-RO? ATUNCI AJUTA-NE, TRIMITANDU-NE PE ADRESA DE E-MAIL cpcheats_ro@yahoo.com POZE CU PERSOANELE CARE INCALCA REGULILE! ECHIPA CPCHEATS-RO VA MULTUMESTE!