vineri, 16 octombrie 2009

Noutati Club Penguin


Sunt cateva noutati care au loc azi la Club Penguin, si pe care vreau sa vi le prezint.

  • In igloo-urile tuturor, membrii sau nu, a aparut un nou buton. Daca dati click pe el, va veti inscrie igloo-ul la cel mai mare concurs realizat vreodata, cel de decorat. Este foarte simplu: trebuie doar sa va mobilati casa in stilul Halloween, si sa apasati butonul. Puteti castiga marele premiu, care consta in 50.000 de monezi!! Bafta tuturor celor care s-au inscris!



  • Se pare ca vom putea sa ne salvam igloo-urile de acum inainte! Daca va place igloo-ul vostru, dar totusi vreti sa-i mai adaugati ceva, salvati-l inainte de a face modificari. Din pacate, doar catorva pinguini le-a aparut acest buton. Multumim pentru poza Mimo777!



  • Ultima noutate este cea ca norii negrii au cuprins insula Club Penguin. Acestia se pot vedea cel mai bine de la Iceberg, insa sunt vizibili si la Dojo Courtyard, Mine, Ski Hill si Ski Village. Este 100& sigur acum ca vom avea parte de o furtuna de Halloween!



Cam asta e tot! Voi ce parere aveti despre tot ce se intampla?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Multumim pentru comentariu!

REGULI CHAT


Este interzis sa faceti :



1. Publicitate (reclama la alte bloguri de Club Penguin sau alte chat-uri)

2. Spam (mai multe randuri cu litere scrise aiurea)

3. Injuraturi


Distractie placuta pe chat!

ESTI UN FAN ADEVARAT CPCHEATS-RO? ATUNCI AJUTA-NE, TRIMITANDU-NE PE ADRESA DE E-MAIL cpcheats_ro@yahoo.com POZE CU PERSOANELE CARE INCALCA REGULILE! ECHIPA CPCHEATS-RO VA MULTUMESTE!