joi, 8 octombrie 2009

Penguin Times #208

Salut! Azi va voi prezenta stirile Club Penguin. Sunt cateva noutati majore! Iata-le:

  • Si anul acesta vom avea parte de un concurs de decorat igloo-uri, in stilul Halloween. Incepand cu 16 octombrie, cei care sunt membrii pot incepe sa-si decoreze igloo-ul, pentru a participa la acest concurs. Noutatea de anul acesta este ca va trebui sa te inscrii la concurs, nu se mai face inscrierea automata! Incepand cu 16, igloo-urile vor avea un nou buton, de inscriere in competitie. Urmariti-ne si saptamana viitoare, pentru mai multe detalii!



  • Cea mai asteptata petrecere Club Penguin va lua startul pe 24 octombrie! Ati ghicit... este vorba de petrecerea aniversara!! Club Penguin va implini foarte curand 4 ani de la lansarea oficiala. Vom avea parte de o noua carte anuala, un mega-tort si, bineinteles, o palarie aniversara! Culorile acesteia ar putea fi albastru, galben sau verde. Ramane sa vedem...



  • Dupa cum v-am anuntat in urma cu ceva timp, o furtuna se va abate asupra insulei, in jurul datei Halloween-ului. Sensei ne-a declarat ca aceasta are legatura cu activitatea intensa a vulcanului. Fumul degajat de vulcan a format niste nori de furtuna... Cand a fost intrebat pentru mai multe detalii, el a zis sa mergem sa-l intrebam pe Gary! Oare ce inseamna asta? Vulcanul este din cauza omului de stiinta? Ramane sa aflam!


  • Am ajuns la lista evenimentelor urmatoare:
- 9 octombrie: pin, carti postale noi, dar si o piesa noua la Stage;
- 16 octombrie: nou catalog de mobilier;
- 24 octombrie: petrecerea aniversara CP.




WOW! Se pare ca ziua de maine este una plina! Vom avea parte de 3 noutati! Nu uitati sa treceti si pe aici, ca sa vedeti primii locatia pinului, noile carti postale, dar si secretele noii piese de la Stage: Squidzoid!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Multumim pentru comentariu!

REGULI CHAT


Este interzis sa faceti :



1. Publicitate (reclama la alte bloguri de Club Penguin sau alte chat-uri)

2. Spam (mai multe randuri cu litere scrise aiurea)

3. Injuraturi


Distractie placuta pe chat!

ESTI UN FAN ADEVARAT CPCHEATS-RO? ATUNCI AJUTA-NE, TRIMITANDU-NE PE ADRESA DE E-MAIL cpcheats_ro@yahoo.com POZE CU PERSOANELE CARE INCALCA REGULILE! ECHIPA CPCHEATS-RO VA MULTUMESTE!