joi, 1 octombrie 2009

Penguin Times #207


Salut! Azi va voi prezenta ultimele stiri din lumea Club Penguin.

  • Se pare ca pe data de 2 octombrie, adica maine, va aparea un nou catalog de haine. El va contine costume pentru petrecerea lunii octombrie, si anume Halloween. Vor fi costume vechi, precum cele din imaginea de mai jos, dar si unele nou-noute! Abia astept sa vad ce surprize ne-au rezervat cei de la CP.



  • Piesa super-eroilor, Squidzoid, se va reintoatrce la Stage pe data de 9 octombrie. Se pare ca au mai fost adaugate cateva lucruri noi, pentru ca deja ne plictisisem de aceasta piesa veche. Noutatile sunt: un nou monstru, noi efecte, dar si un nou scenariu!! Suuper!



  • In aceasta editie a ziarului avem parte din nou de o prajitura cu ravas. Daca veti muta mouse-ul peste prajitura Sensei-ului, va aparea o hartie pe care scrie "Fiti pregatiti! Uitati-va catre munti, si urmariti schimbarile vantului.". Destul de ciudat.... s-ar putea sa aiba legatura cu activitatea vulcanului...



  • Iata si lista urmatoarelor evenimente:
- 2 octombrie: nou catalog de haine;
- 9 octombrie: un nou pin, noi carti postale si o piesa noua la Stage;
- 16 octombrie: nou catalog de mobila.




Cam asta e tot! Curand va sosi si editia in romana a ziarului!



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Multumim pentru comentariu!

REGULI CHAT


Este interzis sa faceti :



1. Publicitate (reclama la alte bloguri de Club Penguin sau alte chat-uri)

2. Spam (mai multe randuri cu litere scrise aiurea)

3. Injuraturi


Distractie placuta pe chat!

ESTI UN FAN ADEVARAT CPCHEATS-RO? ATUNCI AJUTA-NE, TRIMITANDU-NE PE ADRESA DE E-MAIL cpcheats_ro@yahoo.com POZE CU PERSOANELE CARE INCALCA REGULILE! ECHIPA CPCHEATS-RO VA MULTUMESTE!